تجهیزات سلف سرویس

تجهیزات سلف سرویس به خدماتی اشاره دارد که عمده فعالیت مورد نیاز توسط خود مشتری انجام می شود. این واژه البته در ایران بیشتر برای رستوران های سلف سرویس در ابتدا معنا پیدا کرد و وقتی در خصوص سلف سرویس صحبت می شود شاید هنوز هم بسیاری افراد نگرشی تنها در این حوزه دارند.

تجهیزات سلف سرویس

تجهیزات سلف سرویس هم می تواند در خدمات ارائه غذا و هم در سایر خدمات حضور پیدا کند. اما آنچه که ما به دنبال توضیح آن هستیم راه اندازی یک خط رستوران سلف سرویس است. رستوران های سلف سرویس بسیاری از منو خود را در اختیار مشتری قرار می دهند تا مشتری غذا یا غذاهای مورد نظر خود را با آپشن ها و دورچین و سایر مخلفات مورد نظر خودش به ترتیب و سلیقه دلخواه خود انتخاب کند. در این فرآیند مشتری می تواند چندین نوع غذا را به میزان مورد نظر انتخاب کند و محدودیتی معمولا برای او در نظر گرفته نمی شود و تنها دغدغه مشتری در رستوران های منو باز سلف سرویسی پرداخت هزینه است.

طبیعی است که در چنین رستوران هایی نوع تجهیزات سرو غذا بسیار متفاوت تر از سایر رستوران ها و مراکز توزیع و ارائه غذا است.

انتخاب تجهیزات سلف

به غیر از تجهیزات رستوران مورد نیاز برای طبخ انواع غذاها متناسب با منوی انتخابی افرادی که سلف سرویس را برای رضایت مشتریان خود در نظر دارند باید تجهیزات سلف سرویس دیگر که در زیر به آنها بعضا اشاره می شود را هم در نظر داشته باشند. البته لازم به توضیح است که تجهیزات سلف سرویس در برخی از رستوران ها محدود تر اجرا می شود و فقط خدمات دورچین و یا مخلفات و یا چندین نوع خاص از دسر و پیش غذا به عنوان سلف سرویسی ارائه می شود و غذای اصلی را نهایتا باید مشتری انتخاب و سفارش دهد.

لوازم اساسی راه اندازی سلف سرویس

تجهیزات مورد نیاز برای رستوران سلف سرویس :

  • میز سالاد بار سرد
  • میز سالاد بار گرم
  • یخچال و میز سالاد بار
  • کانتر سلف سرویس
  • کانتر قاشق و چنگال
  • کانتر تهیه آش
  • بنماری
  • یخچال نوشیدنی

البته به این نوع تجهیزات می توان لوازم دیگری را بنا بر دیدگاه و حسن سلیقه صاحبین رستوران اضافه کرد مثلا می توانید یک کانتر گرم و سرد مشترک و یا هات بنماری به آن اضافه کنید. برخی نیز فضای بیشتری در اختیار دارند و قصد دارند حرفه ای تر عمل کنند به همین دلیل ممکن است یک مسیر کلی رستوران خود را بصورت خط سلف سرویس رستورانی چیدمان کنند و انواع کانتر ها را به ردیف در یک خط طراحی و اجرا کنند.

اغلب افرادی که قصد دارند رستوران خود را حرفه ای و مدرن کنند حتما بخشی از خدمات خود را بصورت سلف سرویس ارائه می دهند. اینکه منو و نوع دستور غذایی و دیدگاه شما باید به چه نحوی باشد نیاز به شناخت دقیق مشتریان، هدف گذاری و سیاست گذاری صاحبین و سهامداران رستوران دارد.

گروه صنعتی باباصفری با افتخار به عنوان پیشروترین ارائه دهنده تجهیزات و لوازم آشپزخانه های صنعتی با تکیه بر دانش و تخصص کاملا ایرانی آماده ارائه مشاوره کاملا حرفه ای در خصوص طراحی منو و چیدمان خط سلف سرویس متناسب با دیدگاه و اهداف شما می باشد. مشاوره هزینه ای ندارد و شما می توانید بصورت کاملا رایگان مشاوره اولیه خود را تلفنی از ما دریافت نمایید.